Τελευταιες Ειδησεις

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

(ΚΑΘΑΡΟ) ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ -ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ 1-0

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Ο λαός μίλησε και μίλησε δυνατά και ηχηρά. Με την ψήφο του ανταπέδωσε ότι εδώ και δύο χρόνια το αίμα και δάκρυα που τους πρόσφεραν οι ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες και τους είπε απλά δύο πράγματα.

Τα ένα είναι ότι έχουν τελειώσει με την πολιτική που εφαρμόζουν και ότι αν δεν την αλλάξουν την επόμενη οριστικά και με αμετάκλητα θα εξαφανιστούν.

Το άλλο είναι, ότι οι αλλαγές που θέλει τις θέλει μέσα στην Ευρώπη και όχι έξω από αυτή, διότι είμαστε Ευρωπαίοι αλλά και ισότιμα μέλη αυτής, παρά την βίαια παραπληροφόρηση, που έχουν λυσσάξει να διαδίδουν από την επόμενη μέρα των εκλογών οι νατβατζήδες ου συστήματος, με σκοπό να κατατρομάξουν τον λαό και από την άλλη παίζουν το τελευταίο τους χαρτί να κρατηθούν στην εξουσία και να εφαρμόσουν ότι έχουν υπογράψει. Αλλά γι αυτούς THE GAME IS OVER.

Oι ντόπιοι νταβατζήδες υποτίμησαν τον λαό. Νόμισαν ότι με την προπαγάνδα και τον φόβο που σερβίριζαν δύο χρόνια ο λαός σαν πρόβατο θα πήγαινε προς σφαγή. Έλα όμως που τίποτα δεν πέρασε και δεν πέρασε διότι ο λαός τώρα δεν πιάστηκε αδιάβαστος όπως περίμεναν. Δεν υπολόγισαν πάνω από όλα το νέο εχθρό τους. Το διαδύκτιο. Εκεί που η πληροφόρηση δεν έχει όρια.

Εκεί έχασαν την μάχη πανηγυρικά και τα τερτίπια δεν περνάνε πια . Τρανή απόδειξη τι πήραν ειδικά οι δύο τέως μεγάλοι. Λες να έπιασαν το μήνυμα;

Δυστυχώς γι αυτούς αλλά και για την χώρα ακόμη είναι αλλού. Η υπεροψία τους, αλαζονεία τους , άνω από όλα η υπογραφή τους, τους οδηγεί στην οριστική τους εξαφάνιση.

Τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Με περιτύλιγμα την διάσωση της χώρας με ονομασία εθνική κυβέρνηση προορίζουν τον ΚΟΥΒΕΛΗ , το back up του συστήματος, να βγει μπροστά και αυτοί από πίσω σαν μετανοημένες πουτάνες που προσπαθούν να ξανά μπουν στο παιχνίδι.

Αλλά ότι και να κάνουν έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Ο θάνατος τους είναι αργός και με μεγάλο πόνο όπως δύο χρόνια μας το σπέρνουν.

Έχασαν οι ντόπιοι και ξένοι νταβάτζηδες διότι έχασαν την μάχη του διαδύκτιου. Εκεί δεν παίρναγε ο λόγος τους δεν γίνατονε διότι το διαδίκτυο δεν είναι ΜΕΓΑ και ΣΚΑΙ να πλάσσαρεις ότι γουστάρεις.

Στο διαδύκτιο η πληροφορία κυκλοφορεί σε δευτερόλεπτα. Έπειτα τα βίντεο που ανάβαιναν και έδειχνα τι έλεγαν πριν και τι τώρα κάνουν θράυση.

Η ήττα τους είναι ολοκληρωτική. Ο λαός είναι ενημερωμένος πλέον δεν πίανεται κορόιδο και τιμωρεί.

Τους ταιριάζει το σύνθημα. Πάρτε το πτώμα και φύγετε από δω.

Το διαδύκτιο τους ισοπέδωσε όριστικά.

Υ.Γ. θέλω να ευχαριστήσω το φιλόξενο σάιτ του OLYMPIA. GR που μου δίνε μας δίνει την δυνατότητα να συμβάλουμε στην ενημέρωση σας έστω και με ερασιτέχνικο τρόπο αλλά αληθινό διότι βγαίνει μέσα από την ψυχή μας.

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου