Τελευταιες Ειδησεις

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Έβλεπε τη σύντροφο του να πέφτει από ύψος 300 μέτρων

Της φώναζε ανήμπορος: «Κρατήσου! Σ’ αγαπώ»

Ο σύντροφος μιας 27χρονης παρακολουθούσε ανήμπορος τη κοπέλα του να πέφτει από ύψος 300 μέτρων με ένα αιωρόπτερο και της φώναζε «Κρατήσου! Σ’ αγαπώ», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Αρκετοί αλεξιπτωτιστές συγκεντρώθηκαν στο χώρο του θανάτου της 27χρονης Lenami Godinez-Avila σε ένα δάσος της Βρετανικής Κολομβίας, για να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Η τραγωδία έλαβε χώρα την 28η Απριλίου.

Ήταν η πρώτη φορά που η άτυχη κοπέλα πραγματοποιούσε πτήση με αιωρόπτερο και η ιδέα άνηκε στο σύντροφο της, στο πλαίσιο της επετείου τους.

«Την έβλεπα να γλιστράει και να προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στο σώμα του εκπαιδευτή. Κατέβαινε προς τη μέση του μέχρι που βρέθηκε να κρατιέται από τα πόδια του. Δεν άντεξε για πολλή ώρα και τελικά έπεσε. Ήταν σαφές ότι έγινε κατά λάθος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Συνήθως, ο εκπαιδευτής και ο μαθητής πρέπει να βρίσκονται δίπλα-δίπλα, αλλά η Lenami βρισκόταν από κάτω του. Βρισκόταν στον αέρα μόνο για 30 δευτερόλεπτα προτού πέσει. Ο σύντροφός της, της ούρλιαζε «Όχι! Lenami κρατήσου! Σ’ αγαπώ!».

Ο εκπαιδευτής, ονόματι Jon Orders κρατείται από την αστυνομία, ύστερα από ισχυρισμούς ότι κατάπιε μια κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε το βίντεο με τα γεγονότα που οδήγησαν στο ατύχημα. Η εμπειρία του στο χώρο ξεπερνάει τα 16 χρόνια και κατέχει όλα τα πιστοποιητικά.

Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, η αστυνομία επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι μια σειρά ακτινογραφιών έδειξαν ότι η κάρτα υπάρχει μέσα στο σώμα του Orders.

«Έχουμε τη κάρτα στη κατοχή μας και θα διεξάγουμε περαιτέρω έρευνα για να αναλύσουμε το περιεχόμενο της», δήλωσε επικεφαλής της αστυνομίας.

www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου