Τελευταιες Ειδησεις

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

“Είμαι κελεπούρι”: 70χρονη λέει πως είναι πια έτοιμη να χάσει την παρθενιά της


Η Pam ψάχνει έναν ψηλό, μελαχρινό και γοητευτικό εκατομμυριούχο και δεν θα συμβιβαστεί για τίποτα λιγότερο.
Ο μέσος άνθρωπος έρχεται σε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά γύρω στα 17 του χρόνια, σύμφωνα με παγκόσμιες στατιστικές. Στην περίπτωση της Pam Shaw όμως, ο αριθμός αυτός δεν ισχύει αφού η 70χρονη γυναίκα δηλώνει ακόμα παρθένα.
Η Pam μιλά στην εφημερίδα The Sun και αναφέρει πως δεν πιστεύει στο σεξ πριν το γάμο. Έως σήμερα είχε αφοσιωθεί στην καριέρα της ως τραγουδίστρια και χορεύτρια σε καμπαρέ, αλλά τώρα είναι έτοιμη να παντρευτεί και να βρεθεί στο κρεββάτι με έναν άντρα.
"Είμαι κελεπούρι": 70χρονη λέει πως είναι πια έτοιμη να χάσει την παρθενιά της (3)
(H Shaw τη δεκαετία του ΄60)
Τα στάνταρ της παραμένουν υψηλά βέβαια, αφού λέει πως θέλει τον σύζυγο της ψηλό, μελαχρινό, γοητευτικό και εκατομμυριούχο. Θεωρεί τον εαυτό της κελεπούρι γιατί μπορεί να είναι εβδομήντα αλλά είναι νέα στην καρδιά και, όπως λέει, κανείς δεν την πιστεύει όταν τους λέει την ηλικία της.
"Είμαι κελεπούρι": 70χρονη λέει πως είναι πια έτοιμη να χάσει την παρθενιά της (2)
(Η Shaw με αμφίεση “Tina Turner”)
Παρόλο που απείχε από το σεξ για τόσο καιρό, το stage name της Shaw είναι “The Sexational Pam”. Αναφέρει πως τα αρσενικά πάντα έκαναν λανθασμένες υποθέσεις για το άτομό της λόγω του επαγγέλματος και της εικόνας της, όμως εκείνη έχει μόνο φιληθεί με άντρα.
Όσο για την απόφασή της να παντρευτεί και να κάνει σεξ στα 70 της, η Pam λέει πως ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα.


www.otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου