Τελευταιες Ειδησεις

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Πόνος, θλίψη και ένα λουλούδι για τον μικρό 8χρονο Βολιώτη μαθητή

5 μέρες μετά τον βαρύ τραυματισμό του, έχασε την μάχη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, που στις 6 το απόγευμα θα το συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία…

Στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Βόλου θα συγκεντρωθούν στις 6.00 το απόγευμα, συγγενείς, δάσκαλοι, γονείς συμμαθητών του και οι συντετριμμένοι γονείς του 8χρονου Νίκου Τσιλοπάνου, ώστε να συνοδεύσουν το άτυχο “αγγελούδι” στην γειτονιά των αγγέλων, έπειτα από την μάχη που έχασε, 5 μέρες μετά τον βαρύ τραυματισμό του.

Ο μικρός μαθητής, ο οποίος φοιτούσε στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, τραυματίστηκε σοβαρά την προηγούμενη Πέμπτη, όταν, παίζοντας στον προαύλιο χώρο του 24ου Δημοτικού Σχολείου, έπεσε από τοιχίο ύψους τεσσάρων περίπου μέτρων.

Οι πρώτες βοήθειες του δόθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου, τα σοβαρά του τραύματα όμως κατέστησαν αναγκαία την μεταφορά του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τη νοσηλεία του στην Εντατική Μονάδα Παίδων, όπου τελικώς, πέντε μέρες μετά, έχασε την μάχη.

Η είδηση θανάτου του 8χρονου μαθητή έχει προκαλέσει πόνο και θλίψη, τόσο σε ολόκληρη την πόλη, όσο και στην μαθητική κοινότητα και ειδικά σ’ αυτήν του 31ου Δημοτικού Σχολείου, όπου συμμαθητές και δάσκαλοι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη.

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου