Τελευταιες Ειδησεις

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε ανήμπορη γυναίκα την επομένη των εκλογών!

Την επανασύνδεση του ρεύματος σε ανήμπορη συνταξιούχο γυναίκα στην πόλη της Ελασσόνας, η οποία ζει μόνη της και της έκοψαν το ρεύμα αμέσως μετά την επομένη των…εκλογών, πέτυχε την περασμένη βδομάδα, μετά από δυναμική της παρέμβαση η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας.

Οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στη Λαϊκη Επιτροπή προχώρησαν σε παράσταση στη διοίκηση της ΔΕΗ στην περιοχή, μετά από σχετική καταγγελία.

Η παραπάνω περίπτωση είναι η δεύτερη στην περιοχή της Ελασσόνας, ενώ σύμφωνα με στελέχη της Λαϊκής Επιτροπής «φτάνουν καθημερινά και άλλες καταγγελίες. Ακόμη αντιμετωπίζεται και το ζήτημα να μπουν εμπόδια για την ανατροπή διακοπών ρεύματος που σχεδιάζει να κάνει άμεσα η ΔΕΗ, σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Ελασσόνας.

Σε σχετική της ανακοίνωση η Λαϊκη Επιτροπή Ελασσόνας σημειώνει: “Όσο περνά ο καιρός, η εξαθλίωση οξύνεται και θα πάρει ακόμη χειρότερες μορφές, που πασχίζουν και μετά της εκλογές να μας κρατήσουν κάθε λογής υπερασπιστές αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Είναι ενδεικτικό για παράδειγμα, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ότι πολλοί άνθρωποι δεν πάνε για διακανονισμό στη ΔΕΗ γιατί γνωρίζουν ότι και πάλι δεν θα τα καταφέρουν. Εμείς καλούμε το λαό της περιοχής, τους ανέργους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους να απευθυνθούν στη Λαϊκη Επιτροπή, να οργανώσουμε τη δράση μας και την αλληλεγγύη, να μην μείνει κανένας μόνος του μπροστά στην επίθεση που δέχεται. Να αντιδράσουν συλλογικά απέναντι σε κάθε επίθεση που δέχονται στα δικαιώματά τους. Να απαιτήσουν αγωνιστικά να μη μείνει κανένας χωρίς νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη”. Στην ίδια κατεύθυνση η Λαϊκη Επιτροπή καλεί ολόκληρο το λαό της Ελασσόνας να κλιμακώσει την συλλογική αντίδρασή του, παραδίδοντας τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ χωρίς την πληρωμή του χαρατσιού».

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου