Τελευταιες Ειδησεις

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Ευκαιρίες εργασίας σε Έλληνες γιατρούς στη Γερμανία

Εκδήλωση με συνεντεύξεις και προώθηση βιογραφικών

Eκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων νοσηλευτών και γιατρών, καθώς και πτυχιούχων της Ιατρικής Σχολής, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία, οργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαΐου ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις των νοσοκομείων και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των βιογραφικών σημειωμάτων στους εργοδότες των νοσοκομείων. Επιπλέον, δύο σύμβουλοι EURES της Γερμανίας, θα παράσχουν γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη Γερμανία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00-17:30 ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «New Hotel» (Φιλελλήνων 16 Σύνταγμα) και στην Θεσσαλονίκη στο «Capsis Hotel»(Mοναστηρίου 18).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των νοσοκομείων Katholische Kliniken Kleve, LVR-Klinik Bedburg-Hau, Katholische Hospitalvereinigung Weser-Egge gGmbH, SLK-Kliniken Heilbronn GmbH Klinikum am Plattenwald, Universitätsklinikum Aachen (UKA), BeneVit Pflege in Hessen GmbH Haus Rosengarten, Senioren-Appartments am Isar Hochufer.


www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου