Τελευταιες Ειδησεις

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Κάρολος λέει τον καιρό!

Δελτίο-έκπληξη από το διάδοχο του βρετανικού θρόνου

«Κρύο, υγρασία και... ισχυροί άνεμοι σε όλη τη Σκοτία». Οσο προβλέψιμος και αν ήταν ο καιρός, ο «μετεωρολόγος» που τον παρουσίασε αποτελούσε... έκπληξη, αφού δεν ήταν άλλος από τον πρίγκιπα Κάρολο! Οι τηλεθεατές του BBC δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν είδαν τον πρίγκιπα της Ουαλίας να εμφανίζεται στην οθόνη τους σε ρόλο μετεωρολόγου.

Οπως έγινε γνωστό, το πριγκιπικό ζεύγος -ο Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα- βρέθηκε στο στούντιο του BBC για τους εορτασμούς των 60 χρόνων από τη δημιουργία του και η αντικατάσταση των λαμπερών κοριτσιών που συνήθως παρουσιάζουν τον καιρό από τον... διάδοχο αποτελούσε μία από τις εκπλήξεις του προγράμματος.

Μετά το τέλος του μετεωρολογικού δελτίου, ο Κάρολος εισέπραξε θετικά σχόλια από τους «ανταγωνιστές» του, ωστόσο τα περισσότερα ΜΜΕ στάθηκαν στον έξυπνο τρόπο με τον οποίο το κανάλι είχε γράψει το κείμενο που εκφώνησε ο πρίγκιπας της Ουαλίας. Πράγματι, μέσα σε 70 δευτερόλεπτα ο Κάρολος αναφέρθηκε σε σχεδόν όλα τα... θέρετρα στα οποία η βασιλική οικογένεια διατηρεί ακίνητα.

Οταν ο πρίγκιπας Κάρολος κατάλαβε πως πολλές από τις τοποθεσίες που εκφωνούσε δεν αναφέρονται ποτέ σε ένα τυπικό καιρικό μαγκαζίνο, αναφώνησε γελώντας «ποιος διάολος το έγραψε αυτό το δελτίο;». Πάντως, η Καμίλα θα πρέπει να περιμένει τη σειρά της... Παρά το γεγονός ότι το BBC μαγνητοσκόπησε ένα παρόμοιο δελτίο καιρού με παρουσιάστρια την Καμίλα.


www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου