Τελευταιες Ειδησεις

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ … ΚΑΙ ΔΕ Ν ΛΕΓΟΝΤΑΙ

Αγαπητοί συμπατριώτες,
είναι μέρες τώρα που επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας, τους αναγνώστες του ΟΛΥΜΠΙΑ, ένα περιστατικό το οποίο διεδραματίσθη στο τότε Πνευματικό κέντρο του Δ. Ν. Ιωνίας Αττικής, επί της οδού Ηρακλείου, ακριβώς λίγο πριν της εκλογές του 2004.

Είχαν περάσει περίπου ένδεκα χρόνια από τότε που η κυβέρνηση του πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη είχε πέσει και η πίεση των στελεχών και υποστηριχτών της Ν.Δ. προς τους υποψηφίους της για ικανοποίηση των επιθυμιών και αιτημάτων τους – μετά από τόσα χρόνια στο περιθώριο νομής της εξουσίας – ήταν περισσότερο από έντονη.

Εδώ βέβαια πρέπει να πούμε επειδή και αφελείς δεν είμαστε , αλλά και επειδή υπάρχουν και κάποιοι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν, εξυπηρετήσεις μεταξύ όόόλωων των κομμάτων (σε επίπεδο υψηλών κλιμακίων), σε κάθε διακυβέρνηση πάντα γινόντουσαν ως αποτέλεσμα μίας φυσιολογικής διεργασίας μεταξύ των φορέων της πολιτικής διαπλοκής, όμοιας με αυτής της κίνησης που έχουν τα ρευστά τα οποία ρέουν μέσα από συγκοινωνούντα δοχεία.

Σε αυτή την προεκλογική συνάθροιση την οποία συγκάλεσαν τα τέρατα της Ελληνικής Πολιτικής σκηνής, κ.κ. Ε. Ζαγορίτης, Β. Πολύδωρας, Μ. Βαρβιτσιώτης, προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πλήθη, χρησιμοποιώντας για ακόμη μία φορά μία ρητορική ξύλινου λόγου, ο οποίος δεν έμπαινε σε καμμία περίπτωση στην ουσία της πολιτικής, αλλά και ούτε κατ’ ελάχιστο έδειχνε να συγκινείται από τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του καθ’ ενός ή και όλων μαζί των “συνανθρώπων τους” που τους παρακολουθούσαν στην αίθουσα. Προβλήματα τα οποία δημιούργησε από κοινού η καταστροφική πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Ν.Δ. αλλά και η σε μεγάλο βαθμό ύποπτη τακτική και συμπεριφορά του τρίτου πυλώνα αυτής της μεταπολιτευτικής ανομίας και ανωμαλίας που λέγεται Κ.Κ.Ε. Προβλήματα τα οποία μετέτρεψαν ένα περήφανο λαό σε ικέτη των άθλειων πολιτικών ανδρικέλων για την εξασφάλιση μία θεσούλας για τα παιδιά τους, ακόμη και σε ένα Σούπερ Μάρκετ.

Σε αυτή λοιπόν τη συγκέντρωση ειπώθηκε το εξής ανεπανάληπτο, από τον χειμαρώδη ρήτορα και πολιτικό άνδρα ολκής κο Πολύδωρα.

” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ …

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.”

Οι πολίτες βέβαια δεν έχουν τη δυνατότητα να αρθρώσουν ένα αντίλογο ικανό να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους, αφού αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται έχοντας ως σκοπό να μαζευτούν, να μετρηθούν και στο τέλος της διαδικασίας αυτά τα ίδια “πρόβατα” να χαιρετήσουν, να προσκυνήσουν τους πολυχρονεμένους μας Σουλτάνους στο σύγχρονο Σαράϊ της πολιτικής σκηνής.

Έτσι και τότε οι θιασάρχες της εκδήλωσης φρόντισαν γρήγορα – γρήγορα, μετά το τέλος των ομιλιών τους να κλείσουν την συζήτηση, προκαλώντας πριν, μία μικρή συζήτηση – για τα προσχήματα – μεταξύ αυτών και των παρευρισκομένων, όπου λόγος πέρασε σε πρόσωπα του στενού κύκλου των υποστηρικτών τους ώστε να μην τους ενοχλούν.

Ενώ από την άλλη δημιούργησαν τον απαραίτητο προστατευκτικό κλειό και το κατάλληλο κλίμα δυσαρέσκειας για όσες ενοχλητικές φωνές παρουσιάζονταν στην αίθουσα ώστε να φυμώνονται με κάθε τρόπο, αφού οι πολιτικοί μας ήρθαν για να μας πουν το … ποιηματάκι τους και όόοχιι να μας ακούσουν σε όσα έχουμε να τους πούμε..

Έτσι στο τέλος αυτοί οι σπουδαίοι άνδρες οι οποίοι θέλουν να μας σώσουν, ενώ σε πολλές των περιπτώσεων δεν είναι σε θέση να τακτοποιήσουν ούτε τα του οίκου τους, αποχώρησαν γεμάτοι χαρά και ικανοποίηση ευχαρίστηση για την περίτρανη επιτυχία τους.

Ας θυμηθούμε όμως μερικά γεγονότα που ακούσαμε για αυτούς στα χρόνια της πολιτικής τους παρουσίας τα οποίοι καταδεικνύουν το πως σκέφτονται και πράττουν αυτοί οι άνθρωποι.

Ε. Ζαγορίτης: Θυμόμαστε άραγε ότι είχε τοποθετήσει τον υιό του στο πολεμικό μουσείο επί εποχής ΠΑ.ΣΟ.Κ. αν ενθυμούμαστε καλώς για να υπηρετήσει τη θητεία του ο κανακάρης του.
.
” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.”

Σωστά κύριε Ζαγορίτη ;

Β. Πολύδωρας: Ο Στρατηγός άνεμος κατέκαυσε την Ολυμπία, την Ηλεία και τη μισή Ελλάδα … και δεν λέω για την αδυναμία αντιμετώπισης ενός δολοφονικού σχεδίου, το οποίο και μία αρτιότερα προετοιμασμένη κρατική μηχανή θα αδυνατούσε να διαχειρισθεί … αλλά για το γεγονός του ότι μας απέκρυψε ή ή σύγχυσή του δεν του επέτρεπε να αναγνωρίσει πραγματικούς πράκτορες, εχθρικών δυνάμεων στο πρόσωπο του Στρατηγού άνεμου, ώστε να είναι σε θέση να οργανώση ένα υποτυπώδες σχέδιο αντίδρασης στην προφσνή επίθεση εναντίον της χώρας.

” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στα οποια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ … “

Ναι ή Όχι κύρις Πολύδωρα ;

Όσο για τον κ. Μ. Βαρβιτσιώτη τι να πούμε: Ότι όταν πρόκειται για το εθνικό σύμβολο μιας οποιασδήποτε χώρας, πόσο μάλλον για της “δικής σου”, αν είναι δική σου, δεν λες ΠΟΤΕ … ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΠΑΝΙ, ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.”

ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ;

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ 6ης Μαϊου 2012.

Έτσι αγαπητοί μας “φίλοι”

” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “

και αυτό ακριβώς έκανε ο ελληνικός λαός την Κυριακή που μας πέρασε … και έπεται και συνέχεια.

Υ.Γ. Και να μην ξεχνιώμαστε, εκκρεμεί και “μήνυση του Ιατρού Δ. Αντωνίου στη βουλή για εσχάτη προδοσία” που δεν παραγράφεται, αλλά θα περιμένει την αποκατάσταση της νομιμότητας για την εκδίκασή της, σύμφωνα με το άρθρο 120.3 του Συντάγματος.

Ε ρε γλέντιαααα

Με τις υγείες σας

Πέτρος Γ. Καραγιαννίδης

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου