Τελευταιες Ειδησεις

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Οι “Φίλοι του Λουκάνικου” ανέλαβαν την ευθύνη εμπρησμού του αυτοκινήτου της συζύγου του Ράιχενμπαχ

Μια οργάνωση η οποία αυτοαποκαλείται “Φίλοι του Λουκάνικου” από το όνομα ενός αδέσποτου ημίαιμου σκύλου που έχουν υιοθετήσει οι διαδηλωτές στην Αθήνα διεκδίκησε την ευθύνη για μια εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της ευρωβουλευτού των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Ντάγκμαρ Ροτ-Μπέρεντ, συζύγου του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χορστ Ράιχενμπαχ, στο Πότσνταμ, έξω από το Βερολίνο, τη νύχτα της Δευτέρας.

Η οργάνωση ανέφερε ότι προέβη στην επίθεση …..εναντίον του αυτοκινήτου και πέταξε κόκκινη μπογιά στο σπίτι του ζευγαριού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές που επιβάλλουν οι διεθνείς δανειστές στην Ελλάδα.

Ο εισαγγελέας Χέλμουτ Λάνγκε δήλωσε ότι η οργάνωση ήταν άγνωστη ως σήμερα. Απέφυγε να πει εάν ο Ράιχενμπαχ ή μέλη της οικογένειάς του βρίσκονταν στο Πότσνταμ το βράδυ της Δευτέρας.

Η εφημερίδα Berliner Morgenpost ανέφερε ότι έλαβε μια προκήρυξη από τους “Φίλους του Λουκάνικου”, με την οποία αναλαμβάνεται η ευθύνη για την ενέργεια και διατυπώνονται απειλές εναντίον της Τρόικας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ).

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου