Τελευταιες Ειδησεις

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Το πρώτο E-bike της Audi!

Σούζες με τον Julien Dupont

Μερικές εβδομάδες μετά την απόκτηση της Ducati, η Audi δεν έχασε καιρό και έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το νέο της E-bike, το οποίο θα παρουσιάσει σύντομα!

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί ουσιαστικά ένα teaser, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του ηλεκτρικού ποδηλάτου της αυτοκινητοβιομηχανίας, σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με την Audi.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, οι υπεύθυνοι έδωσαν το ποδήλατο στο Γάλλο αναβάτη freestyle Julien Dupont. Ο ίδιος δήλωσε πως διαθέτει πολλή δύναμη και οι σούζες έρχονταν με ευκολία. Ακόμη και χωρίς αυτές τις δηλώσεις, μπορούμε να υποψιαστούμε ότι αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι διαφορετικό από τα άλλα. Διαθέτει ανάρτηση μπρος-πίσω, καθώς και φανάρια τεχνολογίας LED, στο τιμόνι και στη σέλα. Επιπλέον, διαθέτει πίνακα ενδείξεων και μεγάλες δόσεις carbon.

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν έναν συμβολισμό στην κίνηση αυτή της Audi. Ιδιαίτερα μετά την απόκτηση της Ducati από την αυτοκινητοβιομηχανία, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τη παρουσίαση του ηλεκτρικού ποδηλάτου όχι ως σύμπτωση, αλλά ως μια πρόγευση αυτών που πρόκειται να δούμε στο μέλλον από τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου