Τελευταιες Ειδησεις

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Παρουσιάστρια γκάζωσε στο «Ράλλυ Ακρόπολις»


Έχει αδυναμία στην ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα

Έχει θετική ενέργεια, γυμνάζεται συστηματικά και διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα της showbiz. Έγινε μητέρα αλλά λόγω της υποδομής που διέθετε κατάφερε γρήγορα να επανέλθει.

Πέρα από τις δραστηριότητες που κάνει για να έχει καλή φυσική κατάσταση αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι πιο δύσκολο που παράλληλα θα ανέβαζε την αδρεναλίνη της.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα Λάσπα συμμετείχε στο παγκοσμίου φήμης «Ράλλυ Ακρόπολις» που πραγματοποιήθηκε στα Αθίκια κοντά στην Κόρινθο.



Η παρουσιάστρια, που έχει αδυναμία στην ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα και προπονείται σκληρά για να αντεπεξέλθει στις απατήσεις των αγώνων, ήταν συνοδηγός στο αγωνιστικό «Ford Fiesta» του Σουηδού Πρωταθλητή Pontus Tidemand.



«Ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία που με ενθουσίασε πάρα πολύ. Ο οδηγός μου, πέρα από κατάξανθος και κούκλος ήταν άριστος οδηγός και πολύ γρήγορος. Αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αγώνες είναι πραγματικά πολυσύνθετα ταλέντα» δήλωσε η Κατερίνα Λάσπα στο περιοδικό Hello περιγράφοντας την εμπειρία της.


www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου