Τελευταιες Ειδησεις

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Διάσημος έλληνας παππούς στην ισπανία!


Καλησπέρα φίλοι του Ολυμπία! Είμαι ο Dimos el Grec ιντερνετικά, παλιός μπλόγκερ (http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com/ k www.barcelonismo.gr), αλλα ανενεργός τον τελευταιο καιρό λόγω πολλών υποχρεώσεων.
Αφού σας συγχαρώ για την φανταστική δουλειά που κάνετε σας στέλνω ένα βιντεάκι το οποίο έχει κάνει πάταγο στο ισπανικό διαδίκτυο την τελευταία ωρα (έπαιξε στην τηλεόραση πριν ένα δίωρο).
Είναι από την εκπομπή Salvados (δηλαδη σωζμένοι) και ο δημοσιογράφος είναι ο Ζόρντι Έβολε ο οποίος κάνει γενικά ρεπορτάζ για διαπλοκές, επικαιρότητα κτλ με εναν ξεχωριστο τροπο. Για το σημερινό του πρόγραμμα ήρθε στην πατρίδα να ρωτήσει τον κόσμο γενικά για την κρίση και ενώ έκανε ερωτήσεις συνέβει το παρακάτω!!!
Oι ισπανοί εδώ στο twitter σχολιάζουν πως ένας έλληνας φρουτοπαραγωγός περιέγραψε σε 20 δεύτερα την κατάσταση στην χώρα και παίζουν τον βίντεο!!! Μέχρι και wallpaper τον έκαναν!!!https://twitter.com/#!/FacuDiazT/status/204314151143735296/photo/1
Aν σας άρεσεαπλά βάλτε το, και δεν χρειάζεται να με αναφέρετε ως πηγή αν δεν θέλετε! Αν θέλετε πάντως αυτό είναι το λινκ http://thessaloniki-barcelona.blogspot.com.es/2012/05/blog-post.html
Συνεχίστε δυνατά!!!!
Δήμος
Y.Γ. όσο μπορείτε πιέστε κι εσείς, αν μπορείτε, για τους Έλληνες του εξωτερικού. Είναι τραγικό να μην μπορούμε να ψηφίσουμε ταχυδρομικώς!

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου