Τελευταιες Ειδησεις

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ρεκόρ για στενότερο παρκάρισμα!(video)

Μ' ένα Mini

Επίσημα με την παρουσία και την καταγραφή από την οργάνωση των ρεκόρ Giunness, η Mini με τον Κινέζο κασκαντέρ Han Yue κέρδισε το ρεκόρ «στενότερου» παρκαρίσματος!

Ο εκπληκτικός όπως θα διαπιστώσετε και στο επίσημο βίντεο, Κινέζος κασκαντέρ Han Yue είναι αυτός που στο τιμόνι ενός Mini κατάφερε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ για παρκάρισμα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα. Μάλιστα αυτό έπρεπε να γίνει με μία και μόνη κίνηση (όπως άλλωστε κάθε χρόνο), και ο Han Yue βελτίωσε την προηγούμενη επίδοση κατά 7 ολόκληρα εκατοστά!

Μάλιστα η προσπάθεια έγινε με μια ειδική έκδοση του Mini, που διατίθεται αποκλειστικά στην κινεζική αγορά, το «MINI Cooper Chinese Job». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Han Yue χώρεσε το Mini σε κενό μόλις 15 εκατοστά μεγαλύτερο από το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου, ενώ η προηγούμενη προσπάθεια ήταν σε απόσταση 22 εκατοστά μεγαλύτερη από το όχημα, καθώς και ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους τίτλους των Guinness ο οποίος μάλιστα έχει αλλάξει χέρια 5 φορές στα τελευταία 2 χρόνια!


www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου