Τελευταιες Ειδησεις

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Νέα διαφήμιση για την Ελλάδα;Όχι λάθος...για τα Σκόπια!

Γράφει η Μαιμού
Προσφατά λοιπόν είχα τη τύχη να βάλω Nova(τόσες προσφορές υπάρχουν πλέον) και να βλέπω κι εγώ ένα κανάλι παραπάνω.Βλέποντας το Bloomberg, ένα κανάλι καθαρά για θέματα οικονομικά κλπ, βλέπω την παρακάτω διαφήμιση η οποία αρχικά με μπέρδεψε και ύστερα με εξόργισε .

Τα φαγητά που διαφημίζονται μοιάζουν λίγο με τα ελληνικά ή εμένα μου φαίνεται;Να σημειώσω πως τα σποτάκια που παίζουν στο κανάλι αυτό για τα Σκόπια είναι δεκάδες. Τα αφήνω ασχολίαστα γιατί αν ξεκινήσω δεν ξέρω πότε θα τελειώσω. Δείτε κάποια από αυτά και τα σχόλια δικά σας!



Καταλαβαίνω πως κάποιοι θα πουν πως δεν τους νοιάζει είτε ότι έχουν τα ζόρια τους και δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν.Το καταλαβαίνω και το δέχομαι αυτό.Αλλά καλό θα ήταν να βλέπουμε πως οι ''γείτονες'' συνεχίζουν μια χαρά τη δουλειά τους και κατοχυρώνουν πράγματα που ανήκουν στην ιστορία μας και στη χώρα μας.Καλό θα ήταν να ψάχνουμε και να βλέπουμε κι άλλα πράγματα πέρα από αυτά που μας πλασάρουν τα κανάλια καθημερινά.Το internet είναι εδώ για να μας βοηθήσει σε αυτό!

tismaimous.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απόλυτα.

    Εχει πέσει πολύ χρήμα. Τέτοια σποτ, ούτε στην Ελλάδα (μόνο επί Ολυμπιακών 2004).

    ΑπάντησηΔιαγραφή